HNB tečajna lista

20.04.2019
Srednji
CZK CZK
1
0,289339
HUF HUF
100
2,324067
CHF CHF
1
6,521172
GBP GBP
1
8,597839
USD USD
1
6,609900
EUR EUR
1
7,432832
PLN PLN
1
1,737577
$
=

#ShareCroatia and Molaris

#LikeCroatia and Molaris

Upozorenje
  • Nije uspjelo učitavanje XML datoteke
Obiteljski smještaj

001Želite li provesti odmor u mirnoj obiteljskoj atmosferi, uz našu pomoć zasigurno ćete pronaći bogatu i raznovrsnu ponudu obiteljskog smještaja. Kuće i okućnice su uređene, mjesta imaju sve sadržaje i usluge bez kojih suvremeni gost ne može. Njihovi domaćini su gostoljubivi i druželjubivi, gosta će smjestiti i ugostiti kao istinska prijatelja u apartmanima i sobama.

Ekskluzivne vile

Ako želite pobjeći od brzog načina življenja i pronaći mir na osami sa svojom obitelji ili prijateljima, svakako Vam preporučujemo najam vile. Većina takvih vila u zaleđu okružena je zelenim brežuljcima i pašnjacima ili nasadima vinove loze i maslinicima. Takve vile najčešće su smještene na prekrasnim pozicijama gdje se u daljini vidi jedno od najljepših svjetskih mora – plavi Jadran. U takvim vilama najčešće se mogu smjestiti od 2 do 10 osoba, vile su potpuno namještene i opremljene (spavaće sobe, kupaonice, blagovaonice, dnevni boravak, kuhinja, terasa, vrt sa bazenom ili bez njega). Ukoliko nemate volje za kuhanjem možemo vam pomoći dostavom hrane prema vašim željama.
Želite li odmor sprovesti u miru i tišini daleko od gradske buke i stresa, unajmite jednu od luksuznih vila koje imamo u našoj ponudi.


Agroturizam

Van-NKAP410Nema ljepšeg načina za uživati u prirodi i njezinim plodovima, da sebi priuštite odmor na seljačkom gospodarstvu.

Susreti sa vlasnicima imanja i konzumacija njihovih vlastitih proizvoda, u miru i tišini sela. Naučite kako jahati konje, pomoći domaćinima u svakodnevnom radu, pješačiti ili voziti biciklu na svježem zraku, ukratko uživati.

Za vrijeme boravka na farmi možete šetati po šumi i skupljati gljive ili šparoge. Život na selu, daleko od gradske vreve je idealan za vašu djecu, da upoznaju se sa lijepim ali njima nepoznatim načinom života.

Želite li se opustiti u nekom seljačkom domaćinstvu, kušati domaća jela pripremljena od vlastitih proizvoda domaćina i uživati u prirodi, svakako Vam preporučamo seljačko gospodarstvo.