HNB tečajna lista

20.04.2019
Srednji
CZK CZK
1
0,289339
HUF HUF
100
2,324067
CHF CHF
1
6,521172
GBP GBP
1
8,597839
USD USD
1
6,609900
EUR EUR
1
7,432832
PLN PLN
1
1,737577
$
=

#ShareCroatia and Molaris

#LikeCroatia and Molaris

Upozorenje
  • Nije uspjelo učitavanje XML datoteke
slamni - turisticki cvijet priznanje 2013KAMP SLAMNI nalazi se u mjestu Klimno. Udaljen je desetak minuta vožnje automobilom od Krčkog mosta i isto toliko od zračne luke. Kamp Slamni proglašen je najboljim malim kampom u 2013. godini. Kamp Slamni s četiri zvjezdice, kamp za obitelj, odmor i zdravlje na obali mora, nalazi se na sjeveroistočnom dijelu otoka Krka, u uvali Soline poznatoj po ljekovitom blatu. Zaštićena uvala i plitko, toplo more, kao i povoljni klimatski uvjeti omogućuju kupanje i uživanje u morskim aktivnostima, ne samo u srcu sezone već i u proljeće, kao i do kasno u jesen.

Kamp Slamni površine je 7 500 m2 te može prihvatiti dvjestotinjak gostiju. U kampu ima šezdeset smještajnih jedinica, od toga desetak kamp mjesta u najpošumljenijem dijelu kampa, opremljenih električnim (CEE) i internet priključkom, a ostalo su uređene parcele s električnim priključkom (CEE), vodom, odvodom, kanalizacijom te internet priključkom. Parcele su udaljene od 5 do 60 metara od mora i prosječne su veličine 60-70 m2. U moderno uređenom sanitarnom prostoru nalaze se WC-i, tuševi i umivaonici s hladnom i toplom vodom, sušila za kosu, privatne kabine s umivaonicima, dječje sanitarije s prostorom za previjanje beba, tuš i WC prilagođeni invalidima, prostor za ručno pranje rublja, prostor za peglanje rublja, prostor za ručno pranje posuđa te prostor za pražnjenje kemijskih WC-a.

Mobilhomovi u kampu smješteni su na najatraktivnijim pozicijama kako bi gosti, i dok su u svojim apartmanima, mogli osjetiti predivan miris mora. Veličine su 24 m2 i sastoje se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom te kupaonice s tuš kabinom. Svi su vrlo modernog interijera i imaju natkrivene drvene terase od 12,5 m2. Mobilhomovi su opremljeni klima uređajem, satelitskom televizijom, internetskim priključkom i moguće ih je grijati.

Gastronomska ponuda u kampu Slamni složena je s puno pažnje. Servirati gostima najbolje prva je misao kada se pripremaju razne riblje i mesne delicije. U autohtonoj primorskoj konobi osjeća se pravi domaći, ugodni ambijent. U prizemlju glavne zgrade nalazi se fitness-studio opremljen modernim spravama, garderobom i sanitarijama. Pokraj plažnog objekta nalazi se staza za boćanje ili jog, na uređenoj i ograđenoj plaži s tušem mogu se unajmiti ležaljke i suncobrani, a djeca se mogu poigrati na dječjem igralištu koje je smješteno odmah uz plažu. U glavnoj zgradi nalazi se trgovina s osnovnim živežnim namirnicama, novinama i ostalim potrepštinama koje mogu zatrebati na ljetovanju.