HNB tečajna lista

20.04.2019
Srednji
CZK CZK
1
0,289339
HUF HUF
100
2,324067
CHF CHF
1
6,521172
GBP GBP
1
8,597839
USD USD
1
6,609900
EUR EUR
1
7,432832
PLN PLN
1
1,737577
$
=

#ShareCroatia and Molaris

#LikeCroatia and Molaris

Upozorenje
  • Nije uspjelo učitavanje XML datoteke
glavotok - priznanjeKAMP GLAVOTOK Na zapadnoj obali otoka Krka smjestio se Camping Glavotok, udaljen svega samo 20 km od Krčkog mosta , te 15 km od grada Krka. Okružen je bogatom vegetacijom, mediteranskim šumama, te kristalno čistim Jadranskim morem. Njegovo okružje ujedno čine i predivne šljunčane plaže dok ostatak obale čine razvedene stijene i manje šljunčane plažice.

Kamp Glavotok ujedno je i eko-kamp te je svojom kvalitetom primio posebno priznanje 17. Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku. Visoku kakvoću usluge, čistoću mora i obale, te opremljenost i uređenost plaža odaje i Plava zastava koja se od 2010. god. vijori na plaži kampa Glavotok.

Kamp Glavotok prostire se na 6 hektara površine pokrivene hrastovom šumom te raspolaže s 330 uređenih smještajnih jedinica veličine od 70-140 m. U svojoj ponudi ima mobilne kućice, parcele te Family bungalove.

Mobilne kućice smještene su u sjeni hrastove šume na uređenim parcelama udaljenim svega 15 metara od mora. Kućice su kompletno uređene i klimatizirane. Veličine su 24m2 te imaju dvije spavaće sobe, kupaonicu, dnevni boravak te potpuno opremljenu kuhinju. Imaju i predivnu terasu s vrtnom garniturom na kojoj možete svakodnevno uživati u zalasku sunca.

Velik izbor parcela različitih veličina u dubokoj hladovini stoljetne hrastove šume uz ekološki očuvani krajolik pružit će vam potpuni odmor.

Opremljenost Family bungalova vrhunske je kvalitete i veličine su 33,15m2. Svaki od bungalova kompletno je uređen i klimatiziran. Sastoje se od dvije spavaće sobe od čega je jedna spavaća soba s krevetom na kat i pomoćnim ležajem, 2 kupaonice s tuš kabinom i WC-om te kuhinjom.

Sanitarni čvorovi u kampu Glavotok uređeni su prema visokim standardima. Na raspolaganju su i dobro opremljeni i uredni sanitarni prostori za djecu i odrasle te za osobe s posebnim potrebama.Posebno je uređen i sanitarni čvor za kućne ljubimce.

Uz samo more s prekrasnim pogledom na otok Cres te Kvarnerski zaljev smjestila se Trattoria Glavotok koja u svom ugodnom ambijentu nudi široki izbor jela i slastica s okusima našeg podneblja.

Kamp Glavotok idealno se smjestio u netaknutoj prirodi na suncu i moru gdje svaki pojedinac može pronaći zasluženi mir.