HNB tečajna lista

20.04.2019
Srednji
CZK CZK
1
0,289339
HUF HUF
100
2,324067
CHF CHF
1
6,521172
GBP GBP
1
8,597839
USD USD
1
6,609900
EUR EUR
1
7,432832
PLN PLN
1
1,737577
$
=

#ShareCroatia and Molaris

#LikeCroatia and Molaris

Upozorenje
  • Nije uspjelo učitavanje XML datoteke
Kampovi/mobilne kućice

IMG 3548Ljubitelji prirode i kampiranja otkrili su nas davno, a naturisti su bili medju našim prvim i najvjernijim gostima! Jer, kampovi na ovom dijelu Mediterana smješteni su na najljepšim lokacijama, uz samo more, s jedinstvenim vidicima i u izuzetnom prirodnom ambijentu. Kvaliteta kamping sadržaja, uređeni sanitarni čvorovi, dobra opskrba, dostupnost i gostoprimstvo njihove su glavne odlike.

Svaki je kamp divna priča o odmoru u prirodi, o luksuzu uživanja u zvjezdanom nebu i toplom maestralu i svaki od njih može postati Vaš mali otočić mira, zadovoljstva, prijateljstva i odmora.

Za Vaš odmor i boravak možete izabrati kampove sa 3 i 4 zvjezdice, velike kampove sa kompletnom ponudom ili u prekrasnim malim obiteljskim kampovima prilagođenima djeci i obitelji.

Smještaj u očuvanoj prirodi, nedaleko najljepših odredišta Mediterana: mobilne kućice i bungalovi u modernim kampovima smještene su u samoj prirodi, a ipak blizu gradovima i krajolicima neprocjenjive prirodne i kulturno-povijesne baštine te su garancija bogatog i sadržajnog odmora.

Dobrodošli u potpuno novu vrstu odmora, gdje se nekonvencionalnost i opuštenost isprepliću s mnoštvom zbivanja, zabavnih događanja i izleta itinerarima neobične ljepote.

Odmor u potpunom komoditetu koji vam dopušta buđenje u okruženju zelenila i uz žubor valova, intiman doručak na vlastitim privatnim terasama okupanima suncem, gledanje zvijezda pod blještavim nebom, a sve u kombinaciji sa smijehom, druženjem i brojnim aktivnostima naselja u onoj mjeri koju ćete sami poželjeti i kreirati.

Jer... mogućnosti ispunjavanja dana doživljajima ovdje su neizmjerne.

Kamp Slamni

slamni - turisticki cvijet priznanje 2013Kamp Slamni proglašen je najboljim malim kampom u 2013. godini.

Kamp Slamni s četiri zvjezdice, kamp za obitelj, odmor i zdravlje na obali mora, nalazi se na sjeveroistočnom dijelu otoka Krka, u uvali Soline poznatoj po ljekovitom blatu.

Zaštićena uvala i plitko, toplo more, kao i povoljni klimatski uvjeti omogućuju kupanje i uživanje u morskim aktivnostima, ne samo u srcu sezone već i u proljeće, kao i do kasno u jesen.

Više

Kamp Glavotok

glavotok - priznanjeKamp Glavotok ujedno je i eko-kamp te je svojom kvalitetom primio posebno priznanje 17. Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku.
Visoku kakvoću usluge, čistoću mora i obale, te opremljenost i uređenost plaža odaje i Plava zastava koja se od 2010. god. vijori na plaži kampa Glavotok.

Kamp Glavotok prostire se na 6 hektara površine pokrivene hrastovom šumom te raspolaže s 330 uređenih smještajnih jedinica veličine od 70-140 m. U svojoj ponudi ima mobilne kućice, parcele te Family bungalove.

Više